It’s the most wonderful time of the year!

De tijd van warme chocomelk, uitgebreide diners, mooi opgetuigde kerstbomen, foute kerstliedjes, kaarsen en gezelligheid van familie en vrienden staat weer voor de deur! Ik ben gek op deze tijd van het jaar.

Buiten wordt het steeds kouder en sneller donker. Des te leuker om het thuis warm en gezellig te maken! Bij de buren zie ik de kaarsjes vroeg in de avond aangaan en hier en daar zie ik de eerste kerstverlichting verschijnen in de voortuinen.

De beste plek om alvast in de kerststemming te komen is in het tuincentrum. Ik heb al grote verhalen gehoord van mijn kleine nichtjes over de kerstdorpen, kerstmannen en kerstballen. Binnenkort maar even een kijkje nemen.

The extra mile

Eerste kerstdag staat de familie bij mij op de stoep. Ik ben al aan het nadenken over de versiering, de tafeldecoratie en hoe ik ze lekker in de watten kan leggen. Ik ben wel een beetje kneuterig, haha. Vorig jaar hebben we alle feestdagen bij ons gevierd, want we hadden wat in te halen vanwege de verbouwing! En ik vind het heerlijk om te organiseren.

Het leukste vind ik de details; dat ene handgeschreven briefje op het bord, de zelfgemaakte poster aan de muur, de persoonlijke cadeauverpakking onder de boom.

Vorig jaar bij ons thuis met kerst

Kerst workshop handletteren

Afgelopen 4 november werd ik uitgenodigd om een workshop handletteren te geven aan een groep van 20 (!) vrouwen. Het was SU-PER-LEUK om te doen. Ik heb veel leuke reacties gekregen en de resultaten waren ook erg goed! Toen dacht ik: “Dat moet ik ook met kerst doen!” Dan kan ik¬†mijn enthousiasme voor handletteren en kerst delen om anderen te inspireren ūüôā Daarom geef ik bij mij thuis een workshop handletteren¬†geheel in kerstsfeer!

We maken een handgeletterde kerstkaart, menukaart voor het diner, een kerstposter voor aan de muur of een zelf ontworpen verpakking voor de cadeautjes onder de boom!

Niets is leuker dan iets geven waaruit blijkt dat je het met liefde en aandacht hebt gemaakt.

Lijkt het je leuk om mee te doen?

Lees hier meer informatie.

Of:

Schrijf je in!

Ken je iemand die dit leuk vind? Deel dit bericht!Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *