HOORAY voor de vrouwelijke ondernemer!

Vanochtend was ik bij de Breakfast Sessions van Confetti Collective: een evenement dat georganiseerd wordt door en voor ambitieuze vrouwelijke ondernemers. En waarom was ik daarbij? Omdat ik ook ga ondernemen 🙂

Met glimmende roze wangen vertel ik jullie voorzichtig dat ik voor mezelf ga beginnen. Ik ben druk bezig met het schrijven van mijn businessplan om de grote lijnen uit te zetten. Ik vind het helemaal te gek om hiermee bezig te zijn en bruis van de energie. Maar hoe of wat precies… dat houden jullie van me tegoed. Later meer!

Over de Collective

Een leven als zelfstandig ondernemer lijkt me erg saai als je alleen op je kamertje zit te werken. Gelukkig zijn er veel mogelijkheden om buiten de deur te werken op flexplekken of een evenement zoals dit waar je andere ondernemers kunt ontmoeten.

Ik geloof dat je mensen om je heen nodig hebt die je aanvuren, in je geloven en waar nodig scherp houden. En niet alleen pap of mam die alles leuk vinden wat je doet 😉

De dames Raisa en Elsa van de Confetti Collective brengen vrouwelijke ondernemers bij elkaar om ze te inspireren en informeren over alles dat er bij ondernemen komt kijken. En vandaag mocht ik onderdeel uitmaken van hun eerste event. En dat was tof!

Het eten was verrassend én lekker en de locatie stijlvol ingericht. Alsof je zo een Pinterest bord binnenloopt!

Een inspirerende ochtend

Een druk geroezemoes vulde de maagdelijk witte zaal. Vragen werden gesteld, kaartjes uitgewisseld, foto’s gemaakt en iedereen stapte de deur uit met een hoofd vol ideeën. Tenminste, ik wel! Het is echt leuk om te horen hoe anderen hun bedrijf gestart zijn en de dromen die er nog zijn.

Nu ga ik lekker met de beentjes omhoog en laat ik alle indrukken op me inwerken. *zucht*

En morgen weer fris en fruitig aan de slag aan mijn businessplan ?

www.confetticollective.nlÉén reactie op “HOORAY voor de vrouwelijke ondernemer!

 • Elsa

  Hi Amber,

  Wat leuk om je blog te lezen! Ik ben super benieuwd naar je verdere ontwikkelingen!
  Op naar een mooi bedrijf waarbij je andere ondernemers weer op jouw manier mag en kan helpen!

  Liefs,
  Elsa (The Confetti Collective)

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *