Muffins: you gotta love them! Gisteren zag ik in de winkel allerlei vers fruit zoals bramen, aardbeien, perziken, blauwe bessen en frambozen. Vooral de mega grote frambozen zagen er zó lekker uit dat ik er iets mee moest doen.
Food & drinks
Hoe ik heb leren koken
Eten koken en bereiden. Phoeh! Het idee alleen al. Ík verantwoordelijk voor wat er op ons bordje komt te liggen? Neehhh.. Mijn man was de kok van ons twee. Hij maakte zulke lekkere dingen dat ik het een lange tijd liever aan hem overliet. Maar als hij er een avondje niet was.. ehm, tja. Dan haal ik wel een pizza ofzo? Thuisbezorgd misschien? Op een gegeven moment was ik het zat.
Lang leve de smoothiebowl!
Op dit moment zijn smoothiebowls mijn favoriete ontbijt. Het is súper lekker en snel klaar te maken. Ook als je haast hebt in de ochtend. Gewoon van alles in de blender gooien en klaar!
Een kijkje in de keuken bij ‘van de Zoete’
Eerder heb ik geschreven over leuke hotspots in Zweden, maar nu is mijn hometown Heemstede aan de beurt! Omdat ik nogal een zoetekauw ben, kan ik niet anders dan te beginnen bij ‘van de Zoete’. Een bakkerij waar alles draait om taart en andere zoete lekkernijen.
Homemade roze granola met hazelnoten
Een feestje maken van je maaltijd, waarom niet? Met deze zelfgemaakte roze granola met frambozen en hazelnoten lukt dat zeker. En het is nog gezond ook!
Dubbel feest!
Vandaag is het dubbel feest: ik ben jarig én ik ben ein-de-lijk online! 🙂 Ik wil met jullie al het moois dat ik ontdek en maak, delen op deze blog. En wat hoort er bij een feestje?
Zweedse Foodhallen
De Saluhallen Slakteriet in Västerås is een soort Foodhallen die we kennen uit Amsterdam, maar dan kleinschaliger. Het is een heerlijke plek om rond te neuzen tussen de lokaal geproduceerde producten. En dat de Zweden houden van pure producten, dat bewijst al het uitgestalde waar op deze plek wel.
Lunchen op z’n Zweeds
Wat eten de Zweden eigenlijk? Culinaire barbaar als ik ben, dacht ik gelijk aan de Zweedse gehaktballen van de Ikea. Geef toe, jij dacht daar vast ook aan! Maar de Zweedse keuken heeft veel meer te bieden dan de bekende Köttbullar.