Bakery Brown: naturel tint voor een warme & knusse woonkamer

Nu mijn wereld wat kleiner is geworden, geniet ik van de simpele dingen. Wandelen in de natuur, brood halen bij de bakker, even zitten in de tuin. Deze gedwongen rust en eenvoud bevalt me best goed en dat weerspiegelt na een schilderbeurt nu ook in mijn interieur.

In een vrij impulsieve bui heb ik gekozen voor de kleur Bakery Brown. Flexa heeft van die mooie testers, maar ik besloot maar meteen voor een pot van 5 liter te gaan! Ik was de witte wand zo zat, en ik schilder het waarschijnlijk over een tijdje toch weer over 🙈

Na de eerste verfstreek wist ik al dat dit precies is wat ik voor ogen had: uitgesproken en warm. De kozijnen en de deuren springen er mooi uit en komen nu beter tot hun recht.

bakery brown woonkamer gallerij wand

kussens

Matchende galerij wand

De galerij wand sluit naadloos aan bij de nieuwe kleur Bakery Brown vanwege de verschillende naturel tinten. En het is ideaal dat je deze posters gemakkelijk kunt vervangen als je weer voor een andere verfkleur kiest!

detail

gallerij wand

Kleurenpalet van naturel tinten

De andere wand in de woonkamer bij de spiegel heeft de kleur Urban Taupe, ook van Flexa. Dit is een lichtere naturel tint. Het is iets koeler qua ondertoon dan Bakery Brown, maar toch zijn ze er mooi samen. Nu kun je met verschillende tinten van eenzelfde soort kleur ook niet gauw mis gaan!

woonkamer

plant

Voor en na

Ik vind het altijd leuk om te zien wat het effect is van de verandering, dus ik maak vaak even een foto van hoe het was. En wat vind je? Als je het zo naast elkaar ziet, best een verschil! Hele andere uitstraling.

Ik hoop dat je het leuk vond om bij mij binnen te kijken en geïnspireerd bent geraakt om ook jouw woonkamer een update te geven.

Laat je even weten wat je ervan vindt? Tot de volgende keer!2 reacties op “Bakery Brown: naturel tint voor een warme & knusse woonkamer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *